Sain jokin aika sitten mailia Vaasasta YA! Yrkesakademin i Österbottenilta. He olivat löytäneet Googlen kautta CV:ni ja halusivat käyttää sitä esimerkkinä luovasta ajattelusta työnhaussa CV-webinaarissa, jonka he tuottivat TE-keskukselle. Aluksi olin kauhuissani.Ai mun historia kaikkien näkyville?
Mutta sitten olin otettu, koska onhan se nyt hienoa olla esimerkkinä ja löytyihän se CV jo muutenkin netistä.

Ajattelin sitten paljastaa teille muitakin tekemiäni CV:itä, ehkä se innostaa suakin kokeilemaan jotain erilaista. Skippaa tuo ensimmäinen, halusin vain näyttää mistä olen lähtenyt. Toki silläkin on töitä saatu.

Kaikki CV:ni olen työstänyt ilmaisella designtyökalulla Canvalla ja ideoita etsin aina Pinterestistä. Mietin aina, että mikä on yrityksen brändiväri ja käytän yleensä sitä CV:ni pohjana. Teen CV:stä pdf:n, jotta linkit toimivat esim. someprofiileihin.

CV_SariKilpiainen

(klikkaa suuremmaksi)

 

Nyt työnhaun taas ollessa ajankohtaista oli taas aika päivittää CV nykypäivään. Ja mitä sitä sometyyppi tekisikään kuin FB-profiilin näköisen CV:n? Mielestäni aika magee idea, mutta myönnän, että tämän kanssa sai nyhrätä aikasta kauan, sillä suurin osa elementeistä on ihan käsityötä.

Olisi kiva kuulla sun mielipide, mitä mieltä olet luovista CV:istä? Sopivatko ne kaikille aloille? Ja hei mielellään näen muitakin luovia esimerkkejä, joten linkkaa ihmeessä omasi tai joku hyväksi havaitsemasi mukaan!

 

Sari
@Sarisarpukka